Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ince: "Det här är en vendetta"

Sport | 06/12/2008 10:03

Blackburns pressade tränare Paul Ince menar att engelsk media vill sänka Manchester Uniteds tidigare stjärnor.

Paul Ince tid hos Blackburn har hittills varit mindre framgångsrik. Nu har den ökända engelska pressen vässat pennorna och är redo att sänka den gamle mittfältaren. Men frågar man Ince menar han att han och Roy Keane blivit medias nya hatobjekt. Anledningen? Deras tid hos Manchester United.

–Jag tror media är ute efter oss. De tittar på min och Keanes tid i Manchester United och tror att vi förblivit detsamma. Men det stämmer inte. Vi är snälla grabbar och familjemän. De är avundsjuka och vill inte att vi ska lyckas. Det har varit så under hela min och Roys karriärer, säger Ince som hann spela över 200 matcher för United med två Premier League-titlar som facit.

Roy Keane lämnade Sunderland efter en katastrofal november. Ince Blackburn har inte vunnit i Premier League sedan i slutet av september och ligger näst sist. En förlust till kan betyda att de tar över jumboplatsen. Och Ince känner pressen.

–Jag har varit igenom svåra tider och har en tjock hud. Men det stör mig att det enda som skrivs är Blackburn, Blackburn Blackburn. Sista chansen, sista chansen, sista chansen, säger han till Guardian.

I dag tar Blackburn emot serieledarna Liverpool. Och det kan vara sista chansen.

Skrivet av: