Måndag 18 Okt
Stockholm

"Ronaldo, United och Real överens"

En klubbdirektör avslöjade flyttplanerna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Så var följetången i gång igen. Den här gången är det en direktör i Real Madrid som "avslöjat" planerna att värva världens bäste fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo.

Enligt Pedro Trapote ska guldbollenvinnaren Ronaldo, Champions Leaguemästarna Manchester United och spanska mästarna Real Madrid ha kommit överens om ett "gentlemannaavtal" som innebär att Ronaldo ger allt för United fram till sommaren och sedan flyttar till den spanska huvudstaden. Under tiden ska klubbarna hålla avtalet tyst. Något som de verkar ha misslyckats med.

Efter Reals tunga förlust mot Barcelona kände sig Pedro Trapote tvungen att "läcka" historien om Ronaldo till en källa som i sin tur berättade det vidare till spanska El Mundo, enligt Times.

– Om du frågar vad vi ska göra nu (efter förlusten) kan jag avslöja att vi redan har kontrakterat världens bäste till sommaren, sa Trapote.

På den efterföljande frågan "talar du om Cristiano?" var svaret självklart.

–Den allra bästa spelaren. Det är Cristiano och ingen annan. Det är bäst att inte säga någonting. Vi förhindras att göra så på grund av några klausuler. Det skulle vara en bra tid för oss, men vi ska inte göra. Men det är inte dåligt, eller hur? sägs Trapote ha sagt.

Nu återstår det att se hur länge Manchester Uniteds svar dröjer. Finns en stor chans att nyheten redan förstört Sir Alex Fergusons julefrid.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela