Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bendtner i ännu en skandal – dansken lägger ner enorma pengar på böter

- 16/03/2016, 15:55
Bendtner har lagt ner mycket pengar på böter.
1 av 3

Bendtner har lagt ner mycket pengar på böter.

Bildbyrån

Ja Bendtner, det är onödiga pengar men du har det nog ändå ganska gott ställt.
2 av 3

Ja Bendtner, det är onödiga pengar men du har det nog ändå ganska gott ställt.

Bildbyrån

Här i Arsenal-tröjan, klubben som han tillhörde mellan 2004-2014
3 av 3

Här i Arsenal-tröjan, klubben som han tillhörde mellan 2004-2014

Bildbyrån

Danska superstjärnan har hamnat i ännu en skandal. Nu har vi räknat ut hur mycket böter Nicklas Bendtner har fått de senaste åren.

Skandalstjärnan Nicklas Bendtner har hamnat i många blåsväder under sina år som fotbollsproffs ute i Europa. Vissa har varit mänskliga medan vissa andra bara varit idiotiska. Nu skriver Daily Mail att den danska stjärnan har fått nya böter. En summa som tickar uppåt varje år för Wolfsburg-stjärnan.

Vi har räknat ut hur mycket dansken har fått lägga på böter sedan 2012. Under fotbolls-EM 2012 fick han böter för en reklamkupp, det hela ledde till en bot på 900 000 kronor. Året efter det blev det ytterligare 900 000 kronor i böter i vad som nog är skandalernas skandal, nämligen danskens rattfylla.


Bildkälla: Bildbyrån

Den senaste skandalen är en försening till Wolfsburgs träning under gårdagen. Daily Mail skriver att Bendtner helt enkelt struntat i väckarklockan och kommit 45 minuter för sent till träningen. Straffet blev 490 kronor för varje minut, böterna landande alltså till slut på 22 050 kronor.

I februari ska även Bendtner ha fått böter efter att han poserat på en Instagram-bild bredvid en Mercedes. Wolfsburg är sponsrade av Volkswagen så klubben uppskattade inte bilden. Hur mycket böter det blev för den incidenten finns det tyvärr ingen information om.

Det hela landar alltså på 1 822 050 kronor. Men det lär vara mer än så.

Får han skylla sig själv?