Se kanonen som stoppade Bayern

Bayern München såg ut att vara på väg mot sin nionde seger. Men det slutade 2-2.

Bayern München såg ut att vara på väg mot lagets nionde seger på de tio senaste ligamatcherna när man mötte Stuttgart på bortaplan. Men lördagens match slutade 2-2 sedan hemmalagets Sami Khedira kvitterat i slutminuten. Khedira var även den som gav sitt lag ledningen på tilläggstid i första halvlek. Bayern München vände på matchen genom mål av Tim Borowski och den italienske landslagsanfallaren Luca Toni i andra halvlek.

Fem minuter före slutsignalen fick Bayern München sin försvarare Massimo Oddo utvisad efter ett våldsamt överfall.

Det oavgjorda resultatet tog Bayern München upp i serieledning i bundesliga, en poäng före Hoffenheim som har spelat en match mindre.

Markus Rosenberg spelade hela matchen när hans Werder Bremen hemmaslog Wolfsburg med 2-1.

Övriga resultat: Bayer Leverkusen-Cottbus 1-1, Hamburg-Frankfurt 1-0, Hannover 96-Bielefeld 1-1, Hertha Berlin-Karlsruhe 4-0, Bochum-Köln 1-2.