Keane borta - då vinner Sunderland

Se Sunderlands fyrverkeri mot mot West Bromwich Albion.


Sunderlands tillfällige tränare Ricky Sbragia har fått fart på krislaget. Det vittnar 4-0 mot West Bromwich Albion om. Efter att ha varit tränare för klubben i lite över en vecka har Roy Keanes assistent lyft Sunderland. Bottenlaget kom ut som ett helt nytt gäng och körde fullständigt över stackars WBA som inte riktigt förstod om det var Sunderland eller Manchester United som stod på andra sidan. Kenwyne Jones slog till två gånger inom loppet av två minuter och redan där var matchen i stort sett död. Innan första halvlek var slut hade Andy Reid hunnit sätta dit trean med pannan och Black Cats-fansen på Stadium of Light kunde för första gången på en månad glädja sig över välbehövliga poäng. Djibril Cisse fick sista ordet med sitt straffmål i början av andra halvlek.

Trepoängaren tar dessutom Sunderland förbi Newcastle och över nedflyttningssträcket, men Newcastle har en match till godo.

Sunderland 4 - 0 West Bromwich Albion

23' 1-0 Kenwyne Jones

24' 2-0 Kenwyne Jones

40 3-0 Andy Reid

47' 4-0 Djibril Cisse (Straff)

Se de tre första målen

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Florida vann efter galna räddningar

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

2 timmar sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.