Fredag 21 Jan
Stockholm

Berbatov mållös och utbuad

Inga mål i bulgarens första besök på White Hart Lane sen flytten till Manchester United.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Men Manchester United var på väg att stjäla segern i slutminuten. United fick en frispark till vänster om straffområdet. När alla trodde att Cristiano Ronaldo skulle skjuta steg veteranen Ryan Giggs fram med vänstern och sköt ett skott som sånär gick in i mål. Tottenhammålvakten Gomes fick visa sin allra bästa sida och räddade skottet via ribban.

Annars var det en match utan några större chanser. Regnet öste ner och varken fans eller spelare såg ut att trivas särskilt mycket i kylan. Det var mer kämp och slit än finlir la Ronaldo. Inför matchen gick snacket om hur hårda Tottenhamfansen skulle vara mot illojale Dimitar Berbatov som lämnade klubben för rivalerna från norr. Det höll vad de lovade och Berbatov fick uppleva en visselorkan och burop vid varje bollkontakt och förblev mållös. Bäst på plan var Tottenhams hårt kritiserade målvakt Heurelho Gomes som med några fina räddningar höll kvar sitt lag i matchen.

I Engelska tidningar pågår just nu flera omröstningar och debatter med frågor som "är Berba en skallig argentinare i förklädnad" och antyder att bulgaren är en lika stor flopp som Juan Sebastian Verón blev när han värvades av Manchester United. Var god delta i debatten.

Höjdpunkterna från matchen

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela