17-åring frälste United i sin debut

Manchester United var på väg att tappa viktiga poäng. Då dök gubben i lådan upp.

Liverpoolfansen hade redan börjat fira Manchester Uniteds förlust hemma mot Aston Villa. Då vände hemmalaget 1-2 till 3-2, ett resultat som innebär att United leder Premier league en poäng före Liverpool - och dessutom har en match tillgodo på tabelltvåan.

Det såg mörkt ut för United, utan avstängda Nemanja Vidic och Wayne Rooney, när Aston Villa gjorde tog ledningen med 2-1 tidigt i andra halvlek. Ronaldo drällde med bollen, tappade den och Villa kontrade. Norrmannen John Carew, målskytt i första halvlek, smekte iväg ett inlägg som Gabriel Agbonlahor närmast obevakad kunde nicka in.

Ronaldo tog revansch på sig själv i den 80:e minuten när han en bit utanför straffområdet sköt sitt andra mål i matchen.

Avslutningen blev dramatisk. På tilläggstid var den 18-årige inhopparen Danny Welbeck nära att skjuta sina lagkamrater och Unitedsupportrarna till extasens höjder, men Villas målvakt Brad Friedel kom i vägen.

Söndagens match kom ändå att sluta i eufori för hemmafansen - och det blev en tonårig hjälte. Bara minuten efter Welbecks jätteläge avgjorde underbarnet Federico Macheda. Den 17-årige italienaren gjorde sin första ligamatch - och vilken start han fick när han tog emot bollen i straffområdet, vände ut och in på motståndarförsvaret och pricksköt 3-2.