Carragher inför livets viktigaste match

Vinst mot Blackburn kan ta Liverpool upp i ligaledning.


Efter 31 år står Jamie Carragher inför sitt livs match i dag med Liverpool mot Blackburn på Anfield. Samtidigt verkar det som att tränaren Rafa Benitez inte vågar starta med halvskadade Steven Gerrard, som kommer att sitta på bänken, i stormatchen. Liverpool har nämligen chansen att gå upp i ledning i Premier Leauge åtminstone tills Manchester United drabbar samman med Sunderland senare under lördagen.

– Jag säger inte bara detta på grund av det som hände mot Chelsea under förra kvällen men ligan har alltid varit högsta prioritet för alla i klubben, säger försvararen Carragher till The Liverpool Echo.

När Chelsea vann mot Liverpool i onsdags var det första gången på hela säsongen som laget hade blivit slaget av någon av de fyra storklubbarna.

– Ibland är det bara att applådera och säga att det andra laget spelade bra för kvällen, och det här var ett av de tillfällena, säger Carragher.

Han rankar Blackburnmatchen som den viktigaste i karriären under sina 13 år på toppnivån.

– Om vi vinner kan vi gå upp i ligaledning med bara sex matcher kvar att spela, och om någon skulle ha sagt att vi skulle klarat det med tanke vilket läge vi var i säsongsinledningen hade vi varit jättenöjda allihopa, säger Carragher till The Liverpool Echo.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!