Jesper Hussfelt tipsar: Real Madrid krossar Juventus i finalen

Se Jesper Hussfelt berätta om sina tankar och funderingar inför Champions League-final i ett specialavsnitt av Studio Allsvenskan.


Studio Champions League, Nyheter24:s program om Champions League-finalen i Cardiff mellan Juventus - Real Madrid.

Programmet leds av Marcus Birro, och i panelen sitter Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson och sportreportern Philip De Giorgio.

Vi gästas av sportkommentatorn Jesper Hussfelt. Han pratar om sin syn på Serie A kontra La Liga, sin upplevelse av Tottis sista match, Juventus starka backlinje och varför Massimiliano Allegri är bättre än Andrea Conte. Det snackas dessutom Cristiano Ronaldo, finalen i stort och vilka vi tror vinner matchen.

Kolla också in när Jesper Arvidsson gästade studion och berättade om hur han skrev på ett kontrakt utan att fråga sin fru.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vinner Juventus finalen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

1 timme sedan

Svensk storseger mot Skottland

2 timmar sedan
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.

En ny början – men vart går landslaget med Tomasson?

igår 20:24
Sommaren 2004 hyssjade Jon Dahl Tomasson de svenska supportrarna på Estádio do Bessa i Porto, i det klassiska "Due-Due"-mötet. Nära 20 år senare står han på en sliten liten arena i samma stad. Som svensk förbundskapten. Så kan det gå. Frågan är hur det ska gå.