Lördag 1 Okt
Stockholm

Kaká bluffad av Florentino Perez

Brassen Kaká förnekar en flytt till Real Madrid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Milanbrassen Kaká kommenterar för första gången värvningsuppgifterna om Real Madrid. Han slår hål på de spanska medierna, som hävdat att han varit i kontakt med klubben.

– På senaste tiden har alltför många människor uttalat sig. Nu är det min tur att säga något, säger Kaká till La Gazzetta dello Sport.

Uppgifter har pekat på att Florentino Perez, som är den hetaste kandidaten att ta över som president i Real Madrid, hade kommit överens med Milan om en övergång för Kaká. Men det visar sig vara bluff. Perez skulle också ha fixat Carlo Ancelotti som ny tränare för klubben. Men mycket tyder redan på att Ancelotti har värvats av Roman Abramovitj till Chelsea. För 72,6 miljoner kronor tar han över toppklubben under en treårsperiod.

Överången skedde redan innan valet av president, vilket tyder på en nästan obefintlig överenskommelse mellan Perez och Ancelotti.

– Jag har inte haft kontakt med Real, ingen har försökt att kontakta mig och jag har redan klargjort vad jag vill ... min önskan är att stanna i Milan, säger Kaká till La Gazzetta dello Sport.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.