Klinsmann fick sin revansch - Bayern vann med 4-0

Riskerar fortfarande att få sparken.

Med en storseger tystade Bayern Müchens tränare Jürgen Klinsmann i alla fall tillfälligt kritikerna.

Och efter 4-0 över Frankfurt är det sydtyska storlaget fortfarande med i segerstriden i Bundesliga.

Efter storstryk i seriefinalen mot Wolfsburg (1-5) och efter att ha blivit utspelat av Barcelona (0-4) i Champions league var Jürgen Klinsmanns position som tränare i Bayern München minst sagt ifrågasatt.

Lite respit gavs på lördagen. Stjärngänget utklassade Frankfurt med 4-0 och redan efter första halvlek hade Franck Ribery, Luca Toni och Lucio gett laget en klar ledning. Bastian Schweinsteiger fastställde slutresultatet i början av andra halvlek.

Tills vidare får dock Bayern München stå tillbaka för Wolfsburg. "Bilbyggargänget" behåller trepoängsgapet till Bayern München efter att sent mål av Sascha Riether gett segern med 2-1 borta över Mönchengladbach.

Trean Hamburg har också 51 poäng och en match mindre spelad än Bayern München.

Höstens sensation Hoffenheim fortsätter att rasa. 0-3 hemma mot Bochum var ett verk av Stanislav Sestak som gjorde alla tre målen. Per Nilsson blev utbytt i Hoffenheim i andra halvlek.