Barcelona "klart" för semifinal

Redan i halvtidspausen gick Ribéry rakt fram till Thierry Henry för att byta tröja. Matchen var redan över.


Barcelona visade brutal guldform och dödade den första kvartsfinalen efter tio minuter. Bayern München visste inte riktigt vad som träffade dem och fick lära sig hur fotboll på hög nivå ser ut när den är som bäst. Så, precis som Ola Wenström tippade blev det en fullständig kross. Dock inte en riktigt lika stor utklassning som Wenström, lite kaxigt, förutspådde. 4-0 slutade tyskarnas helvete. Vilket var samma resultat som efter en halvlek. Och Bayern hade tur att det inte blev några fler mål i andra. Då hade Wenströms tippning till och med kunnat infriats.

Med resultatet 4-0 krävs det något overkligt för att Bayern ska kunna vända resultatet och ta sig till semifinalen. Men, i ärlighetens namn, Barcelona är redan "klara" för semifinal där vinnaren i mötet Chelsea - Liverpool väntar.

– Jag har aldrig sett en liknande överkörning i den här typen av match, konstaterade Viasats expert Bosse Petersson.

Målgörare: 10 minuter in i matchen slog den lille virvelvinden Leo Messi till. Bara tre minuter senare spelade samma Messi fram Samuel Eto’o och 2-0 var ett faktum. I den 38:e minuten stänkte återigen Barcelonas guldkalv från Argentina in 3-0 och bara minuterna innan paus faställde Thierry Henry 4–0 som alltså stod sig matchen ut.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!