Studio Allsvenskan besöker Gais-gården: Blåvitthån och Axel Norén

Studio Allsvenskan Europa är äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt – återigen från Göteborg. Men denna gång blir det inte fokus på IFK Göteborg utan den allsvenska nykomlingen GAIS. Marcus Birro, Hugo Månsson och Tim Mcvitty Östborg besöker Gais-gården och får en guidad tur av mittbacken Axel Norén.

Hen är Discovery+ bäst betalda fotbollsexpert

Att stå i TV-rutan är ett välbetalt jobb. Men hur mycket tjänar egentligen de Allsvenska experterna i Discovery+?

Barcelona fortsätter hålla nollan

Det fortsätter gå bra defensivt för Barcelona. Det blev nämligen 0-3 (0-1) när Atletico Madrid och Barcelona möttes på söndagen i La Liga i fotboll. Det betyder också att Barcelona har hållit nollan i fyra matcher i rad.

Martin Åslund: "Jag vill nyansera bilden av Lucas Bergvall"

Lucas Bergvall är en av Sveriges mest uppsnackade talanger. Fotbollsexperten Martin Åslund vill däremot nyansera bilden av supertalangen i fotbollspodden Studio Allsvenskan.

Almeria äntligen vinnare igen

Almeria har haft det tufft i La Liga i fotboll den här säsongen, men borta mot Las Palmas kom första segern, efter 29 spelade matcher. Almeria vann med 1-0 (1-0).

Llorente poängräddare på övertid för Roma mot Fiorentina

Obesegrade matchraden förlängd för Villarreal

Villarreal fortsätter vara svårslaget i La Liga i fotboll. I matchen mot Real Betis borta blev det seger med 3-2 (1-2). Det var åttonde matchen i rad utan förlust.

Seger för Tottenham mot Aston Villa efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Tottenham hem segern i matchen i Premier League mot Aston Villa efter en stark andra halvlek. Söndagens match slutade 4-0 till Tottenham.

Andoni Gorosabel matchhjälte för Alaves mot Rayo Vallecano

Alaves vann med 1-0 (1-0) hemma mot Rayo Vallecano i La Liga i fotboll.

Verona sänkte Lecce – Michael Folorunsho matchhjälte

Målet i första halvleken blev matchavgörande när Verona vann med 1-0 (1-0) borta mot Lecce i Serie A i fotboll.

Arsenal toppar tabellen efter seger

Arsenal är ny serieledare i Premier League i fotboll efter hemmaseger med 2-1 (1-1) mot Brentford. Arsenal leder serien en poäng före Liverpool som dock har en match mindre spelad. Brentford ligger på 15:e plats i tabellen.