Real Betis spelade lika mot Real Madrid
Real Betis spelade lika mot Real Madrid - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Real Betis formstarka svit fortsätter

Det blev 1-1 (0-0) när Real Betis mötte Real Madrid på lördagen hemma på Benito Villamarin. Det innebar elva raka matcher utan förlust för Real Betis i La Liga i fotboll.

Det innebär tionde matchen i rad utan förlust för Real Madrid.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Jude Bellingham till och gav Real Madrid ledningen.

I 66:e minuten nätade Aitor Ruibal, och kvitterade för Real Betis. 1-1-målet blev matchens sista.

Real Betis har två segrar och tre oavgjorda och 5–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Real Madrid har tre vinster och två oavgjorda och 11–2 i målskillnad. Det här var Real Betis åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Real Betis på sjunde plats och Real Madrid i serieledning.

Söndag 17 december spelar Real Betis borta mot Real Sociedad 16.15 och Real Madrid mot Villarreal hemma 21.00 på Santiago Bernabeu.