Real Betis förlorade mot FC Barcelona
Real Betis förlorade mot FC Barcelona - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Tre mål av Ferran Torres när Barcelona vann

Ferran Torres stod för ett hattrick när Barcelona besegrade Real Betis på bortaplan i La Liga i fotboll med 4-2 (1-0). Joao Felix gjorde också ett mål för segrarna, målen för Real Betis gjordes av Isco.

Matchen var mållös till Barcelona tog ledningen i 21:a minuten, genom Ferran Torres. Direkt efter pausen slog Ferran Torres till ännu en gång och ökade lagets ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Isco träff och reducerade åt Real Betis.

I 59:e minuten nätade Isco på nytt, och kvitterade för Real Betis.

Ledningsmålet till 2-3 kom på tilläggstid, när Joao Felix slog till och gjorde mål för Barcelona.

2-4-målet för Barcelona kom direkt därefter när Ferran Torres på tilläggstid gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

Ferran Torres gjorde tre mål för Barcelona.

För Barcelona gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Real Betis är på nionde plats.

Lördag 27 januari möter Real Betis Mallorca borta 21.00 och Barcelona möter Villarreal hemma 18.30.