Cadiz förlorade mot Real Betis
Cadiz förlorade mot Real Betis - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Real Betis tog kommandot från start mot Cadiz

Real Betis hade greppet från start i matchen i La Liga i fotboll mot Cadiz på fredagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 2-0 (1-0) borta på Estadio Ramon de Carranza.

Real Betis tog en tidig ledning. Willian Jose gjorde målet, redan i sjätte minuten. Direkt efter pausen gjorde Pablo Fornals mål och ökade lagets ledning. 0-2-målet blev matchens sista.

I tabellen innebär det här att Real Betis nu ligger på sjätte plats. Cadiz är på 18:e plats.

I nästa omgång har Cadiz Osasuna borta på Estadio El Sadar, lördag 17 februari 16.15. Real Betis spelar hemma mot Alaves söndag 18 februari 21.00.