- Foto: Youplay

Oavgjort när Sverige spelade mot Holland på Friends – i Fifa

Janne Andersson och John Guidetti var på plats för att stötta Sverige i matchen mot Holland.


Sveriges bästa Fifa-spelare, Ivan Lapanie, spelade mot Hollands motsvarighet, Koen Weijland, på Friends Arena i helgen. Matchen spelades på den 64 ton tunga jumbotronen, och trots en chansrik match slutade matchen 0–0.

– Koen var en riktigt bra motståndare och han spelade smart och välorganiserat. Jag tror till och med att vårt resultat är ett rimligt resultat på tisdag också, men jag hoppas givetvis att vi vinner och att Marcus Berg stänker in en balja eftersom jag missat ett öppet läge med honom i spelet. Det vore en bra upprättelse, säger Ivan Lapanje.

– Jag spelade mer defensivt än vad jag brukar eftersom jag har en stor respekt för Ivan. Jag tror också att 0-0 på tisdag är ett troligt resultat. Sverige har en ny förbundskaptenen som gillar ett välorganiserat lag och Holland är i gungning. Men det ska bli jäkligt kul att se matchen på fantastiska Friends, säger Koen Weijland.

Den riktiga matchen spelas tisdag 6 september med start 20:45.

Och du har väl inte missat att Zlatan Ibrahimovic är bäst i hela Premier League på Fifa 17?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilka tror du vinner den riktiga matchen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ronaldo vilar – spelar inte mot Sverige

Seger för Norrköping som förlänger vinstsviten

2 timmar sedan
Serieledande Norrköping förlänger segersviten i Svenska Basketligan herr, på måndagen vann vinstmaskinen hemma mot fjärdeplacerade Jämtland. Efter segersiffrorna 90-79 (26-16, 24-28, 22-9, 18-26) har nu Norrköping fem raka segrar. Jämtlands svit på sex matcher i rad utan förlust bröts dock.

Världstvåans sorg – pojkvännen död

3 timmar sedan
Belarusisk ishockey har sorg.

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

3 timmar sedan
Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

idag 06:02
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.