- Foto: Youplay

Oavgjort när Sverige spelade mot Holland på Friends – i Fifa

Janne Andersson och John Guidetti var på plats för att stötta Sverige i matchen mot Holland.


Sveriges bästa Fifa-spelare, Ivan Lapanie, spelade mot Hollands motsvarighet, Koen Weijland, på Friends Arena i helgen. Matchen spelades på den 64 ton tunga jumbotronen, och trots en chansrik match slutade matchen 0–0.

– Koen var en riktigt bra motståndare och han spelade smart och välorganiserat. Jag tror till och med att vårt resultat är ett rimligt resultat på tisdag också, men jag hoppas givetvis att vi vinner och att Marcus Berg stänker in en balja eftersom jag missat ett öppet läge med honom i spelet. Det vore en bra upprättelse, säger Ivan Lapanje.

– Jag spelade mer defensivt än vad jag brukar eftersom jag har en stor respekt för Ivan. Jag tror också att 0-0 på tisdag är ett troligt resultat. Sverige har en ny förbundskaptenen som gillar ett välorganiserat lag och Holland är i gungning. Men det ska bli jäkligt kul att se matchen på fantastiska Friends, säger Koen Weijland.

Den riktiga matchen spelas tisdag 6 september med start 20:45.

Och du har väl inte missat att Zlatan Ibrahimovic är bäst i hela Premier League på Fifa 17?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilka tror du vinner den riktiga matchen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hirscher gör comeback – för Nederländerna

Forsberg med matchavgörande målet: "En specialare"

2 timmar sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och segern gör att Nashville utjämnar serien till 1–1 i matcher. Det var en specialare hemifrån Åkerö-rinken, säger Forsberg till Aftonbladet.

Florida vann efter galna räddningar

idag 05:36
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.