Söndag 1 Aug
Stockholm

Rosenborg sågar Lagrell

"Jag är överraskad att Lars-Åke Lagrell inte jobbar i det tysta."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det finns nog inte en fotbollsintresserad person i Sverige och Norge som inte vet att Lars-Åke Lagrell är i Trondheim för att träffa Erik Hamrén.

Men sättet jakten på en förbundskapten har skötts sågas av Rosenborgs sportchef Erik Hoftun som tillsammans med Hamrén tagit Rosenborg tillbaka till toppen.

– Jag är överraskad att Lars-Åke Lagrell inte jobbar i det tysta. Att det blir offentligt sätter press på Svenska fotbollförbundet, Erik Hamrén och Rosenborg, säger han till till norska VG.

Men Hoftun menar samtidigt att Hamrén får träffa vem han vill - om det gäller en kopp kaffe.

– Erik Hamrén har informerat oss att han skulle träffa Lagrell över en kopp kaffe. Han får ta en kaffe med vem han vill. Han ville gärna träffa Svenska fotbollförbundet och lyssna på dem, men han (Hamrén) har inte antytt något ytterligare, säger Hoftun som vill behålla sin guldtränare:

– Erik Hamrén har kontrakt med Rosenborg över 2010 och vi räknar med att han fortsätter. Det finns ingen automatik i att han blir svensk förbundskapten även om han vill det.

– Än så länge finns det inga kontakter tagna mellan Rosenborg och Svenska fotbollförbundet, säger Hoftun till norska VG.

– Men om Svenska fotbollförbundet kontaktar oss så är det sannolikt för att man vill gå vidare med Hamrén.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela