1 av 2
David Beckham och Fabio Capello har en lång historia. Capello tränade Beckham under hans framgångsrika tid i Real Madrid.
2 av 2
David Beckham och Fabio Capello har en lång historia. Capello tränade Beckham under hans framgångsrika tid i Real Madrid. - Foto: Scanpix

Beckham: "Capello är arrogant och läskig"

David Beckham är på väg att bli England meste landslagsman.


Italienaren Fabio Capello avslöjade nyligen att David Beckham får en biljett till VM i Sydafrika i sommar om han håller sig i form.

Det innebär att 34-årige "Becks" kan bli Englands meste landslagsman genom tiderna. Mittfältaren har "bara" tio matcher kvar till Peter Shiltons 125 landskamper och fortsätter han hoppa in från bänken som han gjort under Capello hittills så ska han kunna slå rekordet.

Därför tar den nygamle Milanmittfältarens chansen smickra sin förbundskapten, men han gör det på ett annorlunda sätt.

- Han har infört en arrogans fast på ett bra sätt. Spelarna går in på planen med självförtroende och tror att de ska vinna. Och han ger oss det självförtroendet, säger Beckham i det engelska radioprogrammet BBC 5 live.

- Han har tagit med sig en seriositet, en professionell sida som var nödvändig. Han skrämmer dig på ett respektingivande sätt.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!