Måndag 24 Jan
Stockholm

Ronaldinho för dålig för landslaget

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Trots att Ronaldinho är het i Milan ratas han av Brasiliens förbundskapten Dunga. Ronalindo är inte uttagen till VM-genrepet mot Irland. ”Som det ser ut nu är han inte en del av planen”, säger Dunga kallt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det spelar ingen roll att Ronaldinho, 29, är i mycket bra form i sitt Milan och hittills mäktat med nio mål i Serie A. Brasiliens förbundskapten Carlos Caetano Bledorn Verri, mer känd som Dunga, petar honom ändå inför vänskapsmatchen, och VM-genrepet, mot Irland den andra mars.

- Alla spelare har chans att komma med, vi kommer att analysera och leta efter alternativ för gruppen. Som det ser ut nu är han inte en del av planen, säger 46-årige Dunga.

Ronaldinho har inte spelat med landslaget sedan i april, i en VM-kvalmatch mot Peru. Den senaste petningen gör att många tror att den tekniske stjärnan inte kommer med till VM i Sydafrika i sommar.

Truppen till matchen mot Irland:

Målvakter: Julio Cesar (Inter), Doni (Roma).

Försvarare: Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro),Michel Bastos (Lyon), Juan (Roma), Lucio (Inter), Luisao (Benfica), Thiago Silva (Milan).

Mittfältare: Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Felipe Melo (Juventus), Lucas (Liverpool), Kaka (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo).

Anfallare: Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla).

Kommentera
Kopiera länk
Dela