Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hamrén: "Aldrig lämnat en presskonferens"

- 03/05/2010, 22:54 -

Bildbyrån

Enligt norsk media ska Erik Hamrén ha stormat ut från en presskonferens, men nu dementerar huvudpersonen själv bråket med den norska journalistkåren.- Total osanning, säger Hamrén.

NORGE. Det var efter den oavgjorda matchen mot Tromsö som Erik Hamrén, enligt norska VG, ska ha stormat ut från en presskonferens. Men ska man tro den svenske förbundskaptenen själv är det långt ifrån sanningen.

- Det är trist när ni skriver saker som inte stämmer. Att jag skulle ha stormat ut från en presskonferens är total osanning, säger Hamrén till Eurosport.

- Jag har väldigt stor respekt för journalister, jag står där och svarar på alla frågor oavsett om vi vinner eller förlorar. Jag har aldrig någonsin lämnat en presskonferens. Ni får gärna tycka vad ni vill om mig när ni skriver, men jag reagerar när ni skriver saker som inte stämmer alls.

Däremot förklarar Hamrén att det gick långt ifrån lugnt till i presszonen då han blev förbannad efter att en journalist ställt en respektlös fråga.

- Efter presskonferensen kom fram en journalist från VG i presszonen och han frågade om jag spelade en spelare för att han var bäst på tjuvtrix och på att fuska. Jag sa att det var en jävligt respektlös fråga och då bad han om ursäkt. Det var vad som hände, förklarar han.