Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Engelsk seger i VM-genrepet

Wayne Rooney blev målskytt i genrepet.
1 av 2

Wayne Rooney blev målskytt i genrepet.

SCANPIX/AP

Fabio Capello gjorde hela tio byten i halvtid.
2 av 2

Fabio Capello gjorde hela tio byten i halvtid.

SCANPIX/AP

Sport | 07/06/2010 18:26

England besegrade klubblaget Platinum Stars med 3-0. Trots vinsten var flera spelare frustrerade och engelsmännen imponerade inte.

SYDAFARIKA. England träningsspelade mot det sydafrikanska klubblaget Platinum Stars och det blev seger trots att engelsmännen inte imoponerade.

Redan i den tredje minuten slog Tottenhamanfallaren Jermaine Defoe till. Steven Gerrard kom loss på högerkanten och avancerade in i straffområdet och passade snett-inåt-bakåt till Defoe som enkelt sköt in bollen. Platinum Stars ordnade ett jätteläge att kvittera, men Bradley Grobellaar sköt straffen över Joe Hart i målet.

I den andra halvleken gjorde Fabio Capello hela tio byten. Det var bara Joe Cole som fick fortsatt förtroende. Det var just Cole som ökade på Englands ledning. Wayne Rooney satte fart och frispelade Cole som sköt in 2-0. Med fem minuter återstod ryckte James Milner ifrån sin försvarare och serverade Wayne Rooney som fastställde slutresultatet.

England inledar med att spela mot USA på lördag.