Återvänder - med särbehandling

- 16/07/2010, 10:46 -
Zlatan Ibrahimovic specialbehandlas.

Zlatan Ibrahimovic specialbehandlas.

Björn Tilly/BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic kommer att meddela sin landslagscomeback. Utan krav menar stjärnan, men enligt uppgifter kommer han att särbehandlas.

MALMÖ. Zlatan Ibrahimovic är mer eller mindre tillbaka till landslaget. Det enda som fattas är en bekräftelse från spelaren själv - en bekräftelse som väntas komma i dag klockan 13:00 på en presskonferens på Swedbank Stadion.

Snabbt har rykten om särbehandling blossat upp. Men huvudpersonen själv ska ha förnekat det till sina närmsta vänner.

- Jag är med till hundra procent i landslaget igen. Det finns ingen speciell anledning. Jag bara känner för det igen, ska den 28-årige Barcelona-stjärnan ha sagt enligt uppgifter till Expressen.

Särbehandlas - får skippa landskamper

Men nu enligt samma tidning stämmer det inte. "Ibra" kommer enligt uppgifter att få en speciell särbehandling som bland annat tillåter honom att avstå från träningslandskamper som han inte vill spela. Samtidigt ska påtryckningar från spelarens sponsorer ha fått anfallsstjärnan att återvända.

- Vi är naturligtvis glada att han ska spela i landslaget igen, precis som hela svenska folket är, säger Jeanette Francke, PR-ansvarig på Nike, och betonar:

– Det här är helt och hållet Zlatans beslut. Vi har inte påverkat det här i någon riktning överhuvudtaget, Det finns ingenting i hans kontrakt med oss som säger att han måste spela i landslaget.