Söndag 25 Jul
Stockholm

Pengarna ska flöda, "Svennis"

"Svennis" kräver närmare en miljon kronor i månaden.
"Svennis" kräver närmare en miljon kronor i månaden. Foto: Yves Logghe/AP/SCANPIX

Elfenbenskustens svenske förbundskapten, Sven-Göran Eriksson, erbjuds ett nytt kontrakt. Men "Svennis" nobbar lönen och kräver i stället dubbelt så mycket.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

YAMOUSSOUKRO. Elfenbenskusten har siktet klart: Att behålla svensken Sven-Göran Eriksson som förbundskapten. "Svennis" kan dessutom tänka sig att stanna i det afrikanska landet - men bara om han får dubbelt så mycket pengar än vad han erbjuds.

Enligt tidningen Le Mandat är ivorianerna så pass nöjda med den svenske tränaren, så att de nu erbjuder honom ett kontrakt som sträcker sig över VM i Brasilien 2014. Samma tidning menar dessutom att de erbjuder honom 467 000 kronor i månaden under fyra år.

Förhandlingar mellan båda parterna ska ha inletts, men stannat upp. Svensken kräver nämligen närmare en miljon kronor i månaden, medan det ivorianska fotbollsförbundet  som max kan tänka sig betala 500 000 kronor i månaden.

Hur som helst kollar "Svennis" på andra alternativ. Rykten har kopplat ihop den förre Lazio-tränaren med bland annat Fulham.

Kommentera
Kopiera länk
Dela