Fredag 30 Jul
Stockholm

Vändningen: ”Lagerbäck har inte tackat nej”

Lagerbäcks framtid inte avgjord
Lagerbäcks framtid inte avgjord. Foto: Lee-Jin Man/AP/SCANPIX

Först hade Lars Lagerbäck tackat nej till en fortsättning som förbundskapten för Nigeria, sade Aminu Maigari, ordförande för det nigerianska fotbollsförbundet, tidigare i dag. Senare under kvällen dementerade han uttalandet och nu har inte svensken lämnat något besked.– Han har inte sagt ja eller nej, säger Maigari.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

NIGERIA. Tidigare i dag rapporterades det att Lars Lagerbäck hade tackat nej till en fortsättning som förbundskapten för Nigeria.

– Lagerbäck sa att han inte kunde fortsätta som förbundskapten eftersom han var rädd för att han inte kunde skriva på ett fyraårsavtal som skulle hållit honom i Nigeria så länge, sade Aminu Maigari, ordförande för det nigerianska fotbollsförbundet, tidigare i dag enligt tidningen Soccer Star.

Under kvällen förnekade Maigari uttalandet för den respekterade fotbollssajten Kick Off.

– För tillfället så är situationen så här: Lagerbäck har bett om ett par dagar till för att slutföra diskussioner med sina advokater och sin familj. Just nu har han inte sagt ja eller nej. Men han kommer återkomma till oss om ett par dagar, sade han till sajten.

Fortsättning lär följa...

Kommentera
Kopiera länk
Dela