Maradona stannar kvar i landslaget.
1 av 3
Maradona stannar kvar i landslaget. - Foto: Gero Breoler/AP/SCANPIX
2 av 3
- Foto: Leonardo Ramirez/AP/SCANPIX
Den förra storspelaren är en jagad man.
3 av 3
Den förra storspelaren är en jagad man. - Foto: Leonardo Ramirez/AP/SCANPIX

Maradona: ”Rör de massören sticker jag direkt”

Diego Maradona vill endast fortsätta som förbundskapten för Argentina om förbundet lyssnar på hans krav. Ingen får försvinna från ledarstaben.– Det räcker med att de rör massören så sticker jag direkt, säger Maradona.


ARGENTINA. Inför VM var Diego Maradona ifrågasatt, men efter ett lyckat mästerskap har folket stått i hyllningskörer för den förra storstjärnan.

Direkt efter uttåget ur VM öppnade argentinaren för att lämna landslaget. Efter en lång betänketid har han nu bestämt sig för att stanna kvar – om förbundet lyssnar på hans krav.

– Jag vill fortsätta. Om jag stannar eller inte avgörs i ett möte med (Julio) Grondona ... och utgången beror på vad han vill och om han kan acceptera mina krav, sade Maradona Show de Futbol under gårdagen.

Enligt inhemsk media vill det argentinska fotbollsförbundet göra förändringar i ledarstaben kring landslaget. Något som inte Diego accepterar.

– Om jag fortsätter innebär det att jag tar fullt ansvar och att jag plockar in de assistenter jag vill ha, sa Maradona, och fortsätter:

– Det finns inte en chans att jag fortsätter om de vill plocka bort (Alejandro) Mancuso eller (Hector) Enrique ... eller om de vill att jag ska samarbeta med någon annan. Det räcker med att de rör massören så sticker jag direkt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.