Tisdag 7 Dec
Stockholm

Maradona: ”Rör de massören sticker jag direkt”

Maradona stannar kvar i landslaget.
1 av 3
Maradona stannar kvar i landslaget. Foto: Gero Breoler/AP/SCANPIX
2 av 3
Den förra storspelaren är en jagad man.
3 av 3
Den förra storspelaren är en jagad man. Foto: Leonardo Ramirez/AP/SCANPIX

Diego Maradona vill endast fortsätta som förbundskapten för Argentina om förbundet lyssnar på hans krav. Ingen får försvinna från ledarstaben.– Det räcker med att de rör massören så sticker jag direkt, säger Maradona.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ARGENTINA. Inför VM var Diego Maradona ifrågasatt, men efter ett lyckat mästerskap har folket stått i hyllningskörer för den förra storstjärnan.

Direkt efter uttåget ur VM öppnade argentinaren för att lämna landslaget. Efter en lång betänketid har han nu bestämt sig för att stanna kvar – om förbundet lyssnar på hans krav.

– Jag vill fortsätta. Om jag stannar eller inte avgörs i ett möte med (Julio) Grondona ... och utgången beror på vad han vill och om han kan acceptera mina krav, sade Maradona Show de Futbol under gårdagen.

Enligt inhemsk media vill det argentinska fotbollsförbundet göra förändringar i ledarstaben kring landslaget. Något som inte Diego accepterar.

– Om jag fortsätter innebär det att jag tar fullt ansvar och att jag plockar in de assistenter jag vill ha, sa Maradona, och fortsätter:

– Det finns inte en chans att jag fortsätter om de vill plocka bort (Alejandro) Mancuso eller (Hector) Enrique ... eller om de vill att jag ska samarbeta med någon annan. Det räcker med att de rör massören så sticker jag direkt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela