Lördag 13 Aug
Stockholm

Capello: "Du är för gammal, David"

Fabio Capello (t.h.) tänker inte satsa på David Beckham (t.v.).
1 av 2
Fabio Capello (t.h.) tänker inte satsa på David Beckham (t.v.). Foto: Lee Jin-man/AP/SCANPIX
Steven Gerrard förväntar sig en krigslysten Beckham.
2 av 2
Steven Gerrard förväntar sig en krigslysten Beckham. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

David Beckham har gjort sin sista landskamp, menar förbundskaptenen Fabio Capello. Men Steven Gerrard är inte lika säker på det.– Man vet aldrig med David, säger landslagskaptenen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. David Beckham är för gammal för det engelska landslaget. Det menar förbundskaptenen Fabio Capello, som inte tänker ta med den 35-årige mittfältaren till fler landslagssamlingar.

– Tack för att du hjälpte mig under VM, men han (Beckham) är förmodligen lite för gammal, sade italienaren på presskonferensen efter gårdagens drabbning med Ungern.

"Man vet aldrig med David"

Beckham, som har spelat 115 landslagsmatcher och gjort 17 mål, kommer dock inte bara att lägga sig ned och dö. Det menar landslagskaptenen Steven Gerrard, som vet att LA Galaxy-spelaren kommer att göra allt för att återfå förtroendet.

– Han var en fantastisk kapten och kommer, om han nu har spelat sin sista match, att vara saknad både på och utanför planen, säger Gerrard, och fortsätter:

– Men man vet aldrig med David. Jag är säker att nyheterna endast kommer att motivera honom och han kommer att försöka få folk att inse att de har fel.

David Beckham återhämtar sig just nu från en allvarlig hälskada, som gjorde att han missade VM i Sydafrika.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.