Lördag 20 Aug
Stockholm

Premiärministerns hyllning: "En fantastisk förebild"

1 av 2
2 av 2

David Beckham har troligtvis gjort sitt i landslaget som spelare. Nu hyllas den 35-årige mittfältaren av Storbritanniens premiärminister.– Vi kommer alla att minnas de där frisparkarna, säger David Cameron.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. I går meddelade Fabio Capello att David Beckham inte kommer att få återvända till landslaget. Han är för gammal, menade den italienske förbundskaptenen.

Under ett tal i Serpentine Gallery i London passade Storbritanniens premiärminister, David Cameron, på att hylla den 35-årige Beckham.

– Jag vill passa på att hylla en person som jag tycker har varit en fantastisk förebild inom idrotten, sade premiärministern.

Han fortsatte:

– Vi kommer alla att minnas de där frisparkarna, de där underbara momenten som han har legat bakom. Jag är säker att många kommer att vara ledsna över att han inte kommer att få spela för England igen.

Det blev alltså till slut 115 landskamper för Beckham som enligt Telegraph kommer att tackas av ordentligt med en hyllningsmatch på Wembley, möjligtvis mot Frankrike den 17 november.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.