Torsdag 2 Dec
Stockholm

Svennis: "David Beckham förtjänar all respekt"

Sven-Göran Eriksson försvarar David Beckham.
Sven-Göran Eriksson försvarar David Beckham. Foto: Alexandre Meneghini/AP/SCANPIX

Efter Fabio Capellos hårda bud mot David Beckham där han under en direktsänd presskonferens bekräftade att superstjärnan nu var för gammal för landslaget - talar nu den före detta förbundskaptenen Sven-Göran Eriksson ut och säger att han aldrig skulle ha visat så lite respekt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. – Från mitt perspektiv så skulle jag ha ringt först, för att visa respekt för spelarna, speciellt de som gjort mycket för sitt land, säger Sven-Göran Eriksson till BBC.

Det var efter att Fabio Capello under en presskonferens valt att berätta för omvärlden att David Beckham inte kommer att vara en del av det engelska landslaget, utan att ha talat med mannen i fråga, som BBC ringde upp svensken.

– Om det gäller en spelare som gjort fler än 50 landskamper så var det självklart att jag ringde upp och berättade för dem, innan jag gick ut offentligt. Jag gjorde det många gånger och bland annat med David Seaman, säger "Svennis".

BBC menar vidare att det nu är tredje incidenten gällande brist på kommunikation mellan Capello och sina spelare. Både Wes Brown och Paul Robinson valde att via media bekräfta att de pensionerat sig från landslaget efter att förbundskaptenen tagit ut dem i truppen inför träningsmatchen mot Ungern.

Kommentera
Kopiera länk
Dela