Erik Hamrén är lite extra nervös inför morgondagens EM-kvalmatch.
1 av 2
Erik Hamrén är lite extra nervös inför morgondagens EM-kvalmatch. - Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX
Det är nu allvaret börjar.
2 av 2
Det är nu allvaret börjar. - Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX

Nu börjar allvaret, Hamrén

Det är dags att sätta igång på riktigt och förbundskaptenen Erik Hamrén vet att förväntningarna höjs nu.


STOCKHOLM. Endast ett dygn återstår innan Erik Hamrén gör sin första "riktiga" landskamp. Än så länge har det gått bra för den svenske förbundskaptenen och som besegrat lag som Serbien och Skottland. Men det räknas inte. Det är nu de riktiga segrarna måste börja radas upp.

– Nu börjar allvaret. Själv har jag ju känt samma spänning inför de andra matcherna också eftersom jag är ny i gamet, jag är ny som förbundskapten. Jag tror att man kan få en annan känsla om man har hållit på med det här i ett antal år, skillnaden mellan en träningsmatch och en tävlingsmatch, säger Hamrén på dagens presskonferens.

Förbundskaptenen gör det dock klart att han alltid känner en viss nervositet inför landskamper. Oavsett om det endast gäller en träningsmatch eller, som i det här fallet, en tävlingsmatch.

– För mig har det varit otroligt spännande, de här träningsmatcherna. Jag vet hur mycket de matcherna också betyder för mig. Hade vi gjort dåliga insatser och dåliga resultat så hade vi suttit här med en helt annan situation än vad vi gör nu. Så för mig har det varit spänning i de matcherna, säger han och fortsätter:

– Men jag märker ju givetvis att uppståndelsen är mycket större här. Det kommer nog att pirra lite extra i morgon, helt klart.

/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!