Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham: "Capello sa att jag får återvända"

- 10/09/2010, 11:27 -
David Beckham ger inte upp landslaget.
1 av 2

David Beckham ger inte upp landslaget.

Fabio Capello har sagt till mittfältaren att han får återvända.
2 av 2

Fabio Capello har sagt till mittfältaren att han får återvända.

Fabio Capello har ångrat sig - David Beckham får återvända till landslaget.

CARSON, CALIFORNIA. David Beckham är snart tillbaka från en av sina värsta skador i sin långa och framgångsrika karriär. Den 35-årige mittfältaren har varit borta från all spel i över sex månader på grund av en svår hälskada - men i morgon kommer han förmodligen att få hoppa in när hans LA Galaxy drabbar samman med Columbus Crew.

Men det är inte bara en comeback i klubblaget som engelsmannen är nära. Enligt honom själv har nämligen Englands förbundskapten, Fabio Capello, öppnat dörren för en återkomst i landslaget också.

– Det är klart att jag blev överraskad när Fabio Capello sa att jag var för gammal. Men vi har pratat med varandra och han förklarade allt för mig, säger den 115-faldige landslagsmannen enligt Mirror.

Han fortsätter:

– I slutändan är det tränarens uppdrag att göra ett bra jobb, och det gör han. Han sa till mig att om jag presterar bra och om jag är i form så kommer jag att få spela.

Den förre Manchester United-spelaren har vid flera tillfällen förklarat att han inte vill sluta i landslaget och att han till och med siktar på att komma med EM-truppen.