Diego Maradona fyller 50 år.
1 av 3
Diego Maradona fyller 50 år. - Foto: Natacha Pisarenko/AP/SCANPIX
2 av 3
- Foto: Pablo Aharonian/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Argentina Obit Kirchner/AP/SCANPIX

Födelsedagsbarnet: "Jag sörjer fortfarande"

Diego Maradona är en profil utan motstycke i fotbollsvärlden. Nu väljer argentinaren att inte fira sin femtioårsdag. Anledningen? Läs vad "guden" själv säger här.


Maradona till Portugal

Diego Maradonas tränarkarriär ser ut att vara långt från över och det finns indikationer som gör gällande att argentinaren och den nyss fyllde 50-åringen kan ta över det portugisiska landslaget.

– Det är sant. Diego och jag har pratat om det. Det är ett projekt som skulle göra oss väldigt glada. Han har viljan och är helt tillgänglig men hittills har vi inte blivit kontaktade, säger argentinarens assistent Alejandro Mancuso till A Bola.

BUENOS AIRES. Diego Maradona, den livs levande fotbollslegendaren gjorde ett enormt avtryck under sommarens fotbolls-VM och var den klart mest lysande förbundskaptenen under Sydafrikafesten.

Nu fyller argentinaren 50 år.

– Det här är den mest ledsna födelsedagen i mitt liv, säger det 50 år gamla födelsedagsbarnet enligt The Guardian.

Maradona sörjer fortfarande sommarens fiasko.

Under lördagskvällen fyllde Maradona 50 år, men han väljer att inte fira på grund av sättet Argentina blev utslaget ur VM.

Utspelade, chanslösa och på gränsen till förnedrade av Tyskland fick Argentina respass redan i kvartsfinalen.

– Den bästa födelsedagspresenten hade varit att få återvända till posten som förbundskapten för Argentina, avslutar Maradona.

Se reportaget om en av fotbollsvärldens största stjärnor genom tiderna och hans femtioårsdag.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

1 timme sedan

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

2 timmar sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.