1 av 3
- Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX
Ett femårskontrakt av Wales väntas han få.
2 av 3
Ett femårskontrakt av Wales väntas han få. - Foto: Rick Bowmer/AP/SCANPIX
Kvalkungen ser ut att ha hittat ett nytt jobb...
3 av 3
Kvalkungen ser ut att ha hittat ett nytt jobb... - Foto: Lee Jin-man/AP/SCANPIX

”Lagerbäck erbjuds femårskontrakt av Wales”

Lars Lagerbäck kommer allt närmare jobbet som förbundskapten för Wales.


De har Lagerbäck slagit ut:

Från början var det sju kandidater som bjöds in till intervjuer av det walesiska fotbollsförbundet. Nu ser det ut som att svensken har vunnit mot alla dessa:

Brian Flynn - Har bland annat tränat Wales U21-landslag.

John Hartson - Han är tillbaka från cancern och är redo för att ta sig an det walesiska landslaget. Har aldrig tränat ett lag tidigare.

Dean Saunders - Gjorde 75 landskamper för Wales under sin aktiva karriär. Har bara tränat Wrexham.

Lawrie Sanchez - Efter succén med Nordirland lämnade han för Fulham. Han sparkades efter endast åtta månader och har varit arbetslös sedan dess.

CARDIFF. Wales bjöd in sju huvudkandidater för att hitta den nye förbundskaptenen. På vägen har de fallit bort en efter en men Lars Lagerbäck är fortfarande kvar på listan.

Kvalkungen, som förde Sverige till fem raka mästerskap, åkte under förra veckan till de brittiska öarna för att fortsätta diskussionerna.

– Jag vill inte säga någonting alls om det förrän jag vet något mer konkret, säger Lagerbäck förteget till Eurosport då.

Nu ser det ut som att den forne svenske förbundskapten kommer att träna stjärnor som Craig Bellamy, Aaron Ramsey och Gareth Bale.

Enligt tidningen Daily Mail kommer 62-åringen att erbjudas ett femårskontrakt och hans största uppgift blir att försöka få laget kvala in till EM 2016. Parterna kommer att träffas senare i veckan igen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!