Carlos Tevez får inte spela i kväll.
1 av 2
Carlos Tevez får inte spela i kväll. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Han har för dålig attityd.
2 av 2
Han har för dålig attityd. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Därför kickas Tevez från landslaget

Nobbade Argentina för spel med Manchester City - petades från kvällens drabbning med Portugal.


GENEVE. I kväll drabbas samman Argentina med Portugal - men någon Carlos Tevez kommer man inte att få se spela.

Förbundskaptenen Sergio Batista har petat den målfarlige anfallaren, som inte ens kommer att finnas med på bänken som reserv.

Anledningen? För att Tevez nobbade den senaste landskampten mot Brasilien på grund av en påstådd skada för att sedan spela med Manchester City bara dagarna senare.

– Jag tror att Tevez frånvaro beror på hans attityd när han inte kom och spelade (mot Brasilien) och kort därefter spelade för sin klubb. Den attityden togs inte emot väl av coacherna, det hade varit mycket lättare att berätta att han inte ville komma, säger det argentinska fotbollsförbundets president Julio Grondona till Radio Pop.

Det har spekulerats kring att Tevez kickats från landslaget eftersom han fortfarande var Diego Maradona, som var Batistas företrädare, trogen.

Ett rykte som kraftigt tillbakavisas.

– Tevez frånvaro har inget med Maradona att göra. Det vill jag göra kristallklart, slår han fast.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

1 timme sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.