1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Capello: "Seger mot Sverige - då har vi något bra på gång"

I lördags besegrade England, Spanien - men det är mötet mot Sverige som är den stora utmaningen enligt förbundskaptenen.


England - Spanien

Reslutat: 1-0. Frank Lampard, 49:de minuten.

Publik: 87 189, på Wembley.

Matchens lirare: Scott Parker.

LONDON. När Frank Lampard nickade 1-0 i helgen säkrade Chelseaspelaren den första engelska segern på tio år mot Spanien. En meriterande seger mot världen bästa lag - men förbundskaptenen Fabio Capello håller tisdagens match mot Sverige ännu högre.

- När man möter ett lag som man tror är bättre än det egna, då är koncentrationsnivån på topp. Men om möter ett lag där man tror att man kommer dominera, det är då man vet vad man går för, säger förbundskaptenen till The Sun.

Sverige stod för en medioker insats mot Danmark, men är en mardrömsmotståndare för England. Britterna har inte slagit oss sen 1966 och har inte gjort ett enda mål på de tre senaste matcherna. I morgon förväntas Capello satsa ungt med Daniel Welbeck, Phil Jones och Jack Rodwell från start.

- Jag kommer ihåg när jag var tränare för Roma och Daniel De Rossi och slängdes in sin i första match. När jag fick se hans självförtroende på plan i debuten - det är den känslan jag är ute efter nu, säger Capello och fortsätter:

- Besegrar vi Sverige, då vet vi har något bra på gång. Det är i de här matcherna där vi måste höja oss.

Italienaren ser Sverige som ett lag som ligger lågt och kontrar - ett lag som förbundskaptenen vill dominera mot.

England - Sverige startar i morgon klockan 21.00, matchen visas i TV4 Sport.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Florida vann efter galna räddningar

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

1 timme sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

2 timmar sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.