Torsdag 22 Apr
Stockholm

Så länge fortsätter Zlatan i landslaget

Zlatan Ibrahimovic under onsdagens presskonferens.
1 av 4
Zlatan Ibrahimovic under onsdagens presskonferens. Foto: Anders Wiklund / TT
En glad Zlatan.
2 av 4
En glad Zlatan. Foto: Anders Wiklund / TT
Många var på plats.
3 av 4
Många var på plats. Foto: Anders Wiklund / TT
Zlatan hade kul på tisdagens träning tillsammans med Ola Toivonen och Jonas Olsson.
4 av 4
Zlatan hade kul på tisdagens träning tillsammans med Ola Toivonen och Jonas Olsson. Foto: Anders Wiklund / TT

Nyligen skrev Zlatan Ibrahimovic på ett nytt guldkantat kontrakt med PSG. Nu lovar han att fortsätta i landslaget så länge han spelar klubblagsfotboll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Zlatan om skadan

– Det känns bra nu. Jag körde inte hela träningen, men det känns bättre. Jag har haft en blödning i låret och sen fick jag en smäll på vaden så knäet har svullnat upp, men det kommer att bli bra.

Det är bara hålla tummarna att han har rätt. 

Under onsdagen höll Zlatan Ibrahimovic presskonferens inför Sveriges match i VM-kvalet mot Österrike. Han fick mycket frågor om sitt nya kontrakt med Paris Saint-Germain som sträcker sig till 2016. Han berättade bland annat att han tänker fortsätta i landslaget till den dagen han slutar med klubblagsfotbollen. 

– Det nya kontraktet betyder mycket och jag känner mig mer trygg med att jag har ett år till kvar nu. Så länge jag har ett klubblag kommer jag att spela i landslaget. Jag tror på projektet som man är delaktig i PSG och jag har det bra både utanför och på planen.

Om matchen mot Österrike säger Zlatan så här:

– Vi kan avgöra allt på fredag, spelar vi vårt spel så kommer det att gå bra. Vi har mer självförtroende nu och vi känner stödet från fansen. Mot Irland och Kazakstan senast minimerade vi misstagen och det var bra. Så ska vi spela nu med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela