1 av 23
En magisk trio mot Sverige. Andre Schürrle, Mesut Özil och Mario Götze. - Foto: Jonas Ekströmer / TT Bild
Schürrle knorrade in ett otroligt vackert mål i det bortre krysset.
2 av 23
Schürrle knorrade in ett otroligt vackert mål i det bortre krysset. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson
och gör mål. Tobias Hysén satte en fantastisk volley.
3 av 23
och gör mål. Tobias Hysén satte en fantastisk volley. - Foto: Bildbyrån / Niklas Larsson
Laddar och skjuter...
4 av 23
Laddar och skjuter... - Foto: Bildbyrån / Niklas Larsson
Andre Schürrle firar ett av sina mål. Per Nilsson ligger på bakom honom.
5 av 23
Andre Schürrle firar ett av sina mål. Per Nilsson ligger på bakom honom. - Foto: TT Bild
Tyskland firar ett av alla sina mål.
6 av 23
Tyskland firar ett av alla sina mål. - Foto: TT Bild
7 av 23
Tobias Hysén och Alexander Kacaniklic firar Hyséns otroligt vackra reducering på volley. - Foto: TT Bild
Storstjärnan Mesut Özil gjorde mål precis innan paus för Tyskland.
8 av 23
Storstjärnan Mesut Özil gjorde mål precis innan paus för Tyskland. - Foto: Bildbyrån / ValeriaWitters
Laget firar Kacaniklic mål.
9 av 23
Laget firar Kacaniklic mål. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson
Tobias Hysén och Alexander Kacaniklic firar ett mål.
10 av 23
Tobias Hysén och Alexander Kacaniklic firar ett mål. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson
Tobias Hysén och Alexander Kacaniklic var båda målskyttar för Sverige.
11 av 23
Tobias Hysén och Alexander Kacaniklic var båda målskyttar för Sverige. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson
Alexander Kacaniklic gjorde andra målet för Sverige.
12 av 23
Alexander Kacaniklic gjorde andra målet för Sverige. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson
Källström vinner boll innan 2-0 målet.
13 av 23
Källström vinner boll innan 2-0 målet. - Foto: Bildbyrån
Straff eller inte när Kim Källström fäller André Schürrle?
14 av 23
Straff eller inte när Kim Källström fäller André Schürrle? - Foto: Bildbyrån / Niklas Larsson
Mesut Özil slår en passning.
15 av 23
Mesut Özil slår en passning. - Foto: Bildbyrån / Niklas Larsson
Johan Wiland fick se en boll från Thomas Müuller gå i ribban.
16 av 23
Johan Wiland fick se en boll från Thomas Müuller gå i ribban. - Foto: Bildbyrån / Niklas Larsson
Zlatan satt på läktaren.
17 av 23
Zlatan satt på läktaren. - Foto: Bildbyrån / Joel Marklund
Vild glädje förstås.
18 av 23
Vild glädje förstås. - Foto: Bildbyrån / Joel Marklund
Hysén firar sitt mål med övriga spelare.
19 av 23
Hysén firar sitt mål med övriga spelare. - Foto: Bildbyrån / Niklas Larsson
Tobias Hysén slog till och gav ledningen till Sverige redan efter sju minuter.
20 av 23
Tobias Hysén slog till och gav ledningen till Sverige redan efter sju minuter. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson
Många svenska supportrar på plats.
21 av 23
Många svenska supportrar på plats. - Foto: Bildbyrån
Alexander Gerndt var tillbaka i landslaget.
22 av 23
Alexander Gerndt var tillbaka i landslaget. - Foto: Bildbyrån / Joel Marklund
Supportrar innan match.
23 av 23
Supportrar innan match. - Foto: Bildbyrån / Niklas Larsson

Tysklands magiska trio sänkte Sverige

Det blev en ny målfest mot Tyskland. Denna gången var tyvärr tyskarna för starka och vann med hela 3-5.

För nästan exakt ett år sedan skedde miraklet i Berlin. Den här gången blev det tyvärr inget nytt mirakel när Sverige spelade mot Tyskland i den avslutande matchen i VM-kvalet på Friends Arena i Stockholm. Det blev en dock en riktig målfest igen och bortalaget vann med hela 3-5.

Tobias Hysén gjorde två mål för Sverige, men Andre Schürrle var snäppet bättre och gjorde hattrick för Tyskland. Se här de bästa bilderna från matchen.