Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför sjunger inte Zlatan nationalsången: "Aldrig klickat för mig"

I reklamfilmen kan vi bland annat se Zlatan träna.
1 av 4

I reklamfilmen kan vi bland annat se Zlatan träna.

Faksimil Youtube

Bege sig ut på jakt i skogen.
2 av 4

Bege sig ut på jakt i skogen.

Faksimil Youtube

3 av 4

Faksimil Youtube

Samt frisera sonen Vincent.
4 av 4

Samt frisera sonen Vincent.

Faksimil Youtube

Sport | 24/01/2014 11:57

I en ny reklamfilm gör Zlatan Ibrahimovic något han inte brukar göra – han sjunger nationalsången.
– Den gamla var långtråkig. Den här går rätt in, säger Zlatan i en intervju med DI Weekend.

I morgon lördag är det premiär för Volvos nya reklamfilm.Reklamens huvudroll spelas av Zlatan Ibrahimovic. I filmen springer han på ettfjäll, jagar, badar i en vak, kör Volvo – och sjunger nationalsången. Något hanaldrig brukar göra under landskamper.

”Den här går rätt in”

– Näe… Jag har liksom… Vad ska man säga… Jag har valt attinte sjunga den. Det har aldrig klickat för mig. Jag är stolt över att varasvensk, absolut, jag är stolt över att vara lagkapten i landslaget. När jagkommer ut på planen vill jag ge allt. Ta landslaget så långt jag kan. Men när det gäller nationalsången så har det aldrigklickat för mig att sjunga den eller säga de här orden. Förrän nu, sägerZlatan och fortsätter att berätta om den "nya nationalsången", som är gjord av musikproducenten Max Martin.

– Den här nyanationalsången är precis vad vi behöver. Den gamla var långtråkig. Den här gårrätt in. På tiden att det kommer en ny. Och vem kan göra det om inte Max Martinoch Zlatan Ibrahimovic, säger Zlatan med ett brett leende till DI Weekend.

”Alla är välkomna i fotboll”

I intervjun, som finns i butik i dag fredag, passar Zlatanockså på att kommentera de uttalanden han gjorde om damfotboll i december. Densvenske fotbollsstjärnan skickar på reporterns uppmaning en hälsning till ungatjejer som spelar fotboll.

– Att dom ska fortsätta spela, fortsätta kämpa. Att jagaldrig menade att såra någon. Jag har alltid uppmuntrat yngre tjejer att spela.Jag har flera gånger spelat med tjejer. På presskonferenser har jag alltid sagtatt alla är välkomna i fotboll. Fotboll har en religion. Vem du än är, var duän kommer ifrån i världen, så är du välkommen in i fotbollen. 

Se klippen från reklamfilmen: