Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. - Foto: ERIK MÅRTENSSON / TT

Zlatan Ibrahimovic: Jag ber för Paris

Zlatan Ibrahimovic har, på Instagram, uttalat sig om gårdagens terrorattentat i den franska huvudstaden Paris.


Inför kvällens landskamp mellan Sverige och Danmark kommer det att hållas en tyst minut och spelarna kommer att genomföra matchen med sorgband för att hylla terrorns offer.

Nu har även Sveriges lagkapten Zlatan Ibrahimovic, till vardags hemmahörande i den franska mästarklubben Paris Saint-Germain, delat med sig av sina känslor på Instagram.

Han delar en bild från den franske konstnären Jean Julien med hashtagen #prayforparis.

/
/
/
Senaste nytt

6–0 räckte inte – England missar OS

Seger med tre poäng för Uppsala mot Umeå

Uppsala vann en riktigt jämn match på bortaplan mot Umeå i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Uppsala vann till slut med tre poäng, 89-86 (18-28, 23-16, 17-22, 31-20).

Arsenal tog ny seger

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På tisdagen mötte laget Luton och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Luton blev 4-3 (2-1).

Tuff match slutade med seger för Nässjö mot Köping Stars

Det svängde i matchen i Svenska Basketligan herr mellan Köping Stars och Nässjö i Köpings Bad & Sport. Hemmalaget Köping Stars hade ledningen i halvtid, med 46-52, men efter pausen vände Nässjö matchen och vann till slut med 90-80 (25-23, 21-29, 24-20, 20-8).

Hwang Hee-chan matchhjälte för Wolverhampton

Wolverhampton vann hemmamatchen mot Burnley i Premier League i fotboll med 1–0.

Seger med ett poäng för Södertälje BBK mot Borås Basket

Södertälje BBK vann en riktigt jämn match på hemmaplan mot Borås Basket i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Södertälje BBK vann till slut med en enda poäng, 78-77 (13-22, 21-21, 16-17, 28-17).