Ulf Karlsson förnekar förtal.
1 av 4
Ulf Karlsson förnekar förtal. - Foto: Bildbyrån
Karlsson ska ha uttalat sig om att han misstänker att Zlatan var dopad under sin tid i Juventus.
2 av 4
Karlsson ska ha uttalat sig om att han misstänker att Zlatan var dopad under sin tid i Juventus. - Foto: Bildbyrån
Anledningen ska vara en snabb viktuppgång.
3 av 4
Anledningen ska vara en snabb viktuppgång. - Foto: Bildbyrån
Zlatan i PSG.
4 av 4
Zlatan i PSG. - Foto: Bildbyrån

Ulf Karlsson förnekar förtal mot Zlatan: "Inte gjort uttalanden av den innebörden"

Ulf Karlsson har i dag skickat ett svar till Värmlands Tingsrätt angående stämningsansökningen mot honom från Zlatan Ibrahimovic.


Såpan Ulf Karlsson och Zlatan Ibrahimovic började i mars då Karlsson ska ha uttalat sig på Värmlands idrottshistoriska sällskap om att han misstänkte att Zlatan Ibrahimovic var dopad under sin tid i Juventus.

Det hela slutade med att Zlatan stämde Karlsson för förtal. Något som den gamla förbundskaptenen i friidrott nu förnekar. I ett brev till Värmlands Tingsrätt svarar han på stämningsansökningen och skriver bland annat:

"Grunden för förnekandet är att Ulf Karlsson bestrider att han på kvällen den 6 april 2016 på Värmlands Idrottshistoriska Sällskaps/Idrottscafé i Karlstad inför en publik på ca 70 personer inkluderande representanter för media gjort uttalanden av den innebörd att Zlatan Ibrahimovic skulle ha varit dopad under sin tid som spelare i Juventus FC"

Det återstår att se hur det hela fortsätter men sista ordet lär inte vara sagt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Ulf Karlsson kommer bli dömd?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

1 timme sedan

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

2 timmar sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

2 timmar sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

3 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

idag 12:34
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.