Svenska fans!
1 av 3
Svenska fans! - Foto: Bildbyrån
Camp Sweden.
2 av 3
Camp Sweden. - Foto: Bildbyrån
Sverige inleder EM mot Irland.
3 av 3
Sverige inleder EM mot Irland. - Foto: Bildbyrån

Svenska fans lurade på matchbiljetter för 300 000 kronor

En svensk man har sålt EM-biljetter till svenska supportrar för cirka 300 000 kronor, men några biljetter har han inte haft.


En svensk man har lurat supportrar i Camp Swedens Facebook-grupp på upp till 300 000 kronor, uppger Aftonbladet.

Mannen ska ha erbjudit biljetter till Sveriges EM-matcher i gruppen och många har köpt av honom. Han har tagit 1500 kronor för en biljett, och folk har köpt upp emot tio stycken, innan de fått reda på att person i fråga inte haft några.

– Det började med att en person skrev på Facebooksidan om att den här personen hade blåst honom. Sedan har det eskalerat. En efter en skriver nu ”jag med”, ”han har blåst mig också” och just nu är värdet på alla pengar han fått runt 300 000 kronor och det lär bli mer, säger en av de drabbade personerna, Sebastian, till Aftonbladet.

Bildkälla: Bildbyrån

Enligt Aftonbladet ska mannen ha sagt att han lider av ett spelmissbruk, och att det är därför han lurat dem på pengar.

– Jag har bokat hotell, flyg och allting. Men har alltså ingen biljett på grund av den här personen nu, säger en annan drabbad till Aftonbladet.

/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du till Frankrike under EM?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Florida vann efter galna räddningar

1 timme sedan

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

2 timmar sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

3 timmar sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.