Söndag 13 Jun
Stockholm

Curva Birro: "Det känns som Helena är chef över Zlatan"

I det första avsnittet av Curva Birro så snackar vi upp EM med fokus på Sverige. Allt från hur det är hos familjen Ibrahimovic till om Guidetti nu är före Berg i rangordningen diskuteras.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I dag, tisdag, spelades det första avsnittet av Nyheter24:s nya webbtv-serie, Curva Birro in. EM-magasinet med Marcus Birro som programledare där du som tittare kommer få en blandning av längre utläggningar och skönt surr.

I det allra första avsnittet som du kan se i spelaren ovan gästar Nyheter24:s sportreportrar, Christofer Rahmner och Adam Pinthorp. Du kommer bland annat få höra vem som borde starta på topp bredvid Zlatan Ibrahimovic och vilka före detta landslagsstjärnor som enligt ryktet brukade dela rum och spela brädspel istället för klassiska FIFA.

Nästa avsnitt kommer den 13 Juni och kommer framförallt innehålla ett rejält uppsnack inför Sveriges premiärmatch mot Irland. Sedan fortsätter det varje dag som Sverige har match. Helst ända till finalen.

Bortsett från längre studioprogram så kan du varje vardag som det spelas matcher se en videokrönika av Birro där han går igenom gårdagens matcher. Han kommer även producera ett blogginlägg om dagen på sin blogg, Curva Birro.

Första avsnittet kan du se i spelaren ovan.

Om du vill se annan webbtv-serie som Nyheter24 producerat kan du kika på Next in Football, tävlingen där vinnaren blir en del av Nyheter24:s team som åker ner till Frankrike.

Längtar du till nästa avsnitt av Curva Birro?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela