Onsdag 4 Aug
Stockholm

Zlatan om framtiden: "När jag tröttnar på er får ni veta"

Zlatan Ibrahimovic lanserade i dag sin nya klädkollektion. Men han gav ingen hint om vilket som blir hans nästa steg i fotbollskarriären.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under uppehållet med landslaget inför fotbolls-EM passade lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic på att åka tillbaka till Paris för att lansera en ny klädkollektion. På plats på scen besvarade han frågor från publiken – men avslöjade ingenting om sin framtid eller vart han tar vägen nu när kontraktet med Paris Saint-Germain går ut.

– Du kommer till en gräns då du känner att det inte finns något mer att göra. Jag har gjort min historia, den kommer leva för evigt. Nu går jag för en ny utmaning. Om jag ville hade jag kunnat stanna. Nu tar jag en ny destination, förklarade Ibrahimovic.

– Jag vill att ni ska fortsätta skriva. När jag tröttnar kommer jag avslöja vart jag går, fortsatte han.

Klädmärket A-Z Sportswear står för kort och gott för "från amatör till Zlatan" – men har en lite djupare betydelse.

– Jag tycker namnet är otroligt. Du tar dig från A till Z och det behöver inte vara professionell eller på toppnivå. Bara du är lycklig, säger Zlatan.

Ibrahimovic berättade också att han kommer återvända till PSG en dag, men inte som spelare.

– Jag har en bra relation med klubben och har bara positiva saker att säga. Kommer ta med mig min tid och minnas den i mitt hjärta hela mitt liv. Jag kommer inte tillbaka som spelare, men jag kommer tillbaka.

Läs också om när Zlatan avslöjade att han "gjort en Beckham" under lanseringen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela