Uniteds poängtapp blev för mycket för en supporter. - Foto: Scanpix/Twitter (Montage)
Det började bra för United, Evra nickade in 1–0 i 15:e minuten.
Det började bra för United, Evra nickade in 1–0 i 15:e minuten. - Foto: Ap
Michu kvitterade dock en kvart senare. - Foto: Ap
Robin van Persie fick en boll i huvudet och höll enligt Ferguson på att dö.
Robin van Persie fick en boll i huvudet och höll enligt Ferguson på att dö. - Foto: Ap

Oavgjort - då hotar han med självmord

Manchester United spelade oavgjort mot Swansea. Det dög inte för en supporter som nu hotar att ta sitt liv.

Swansea - United: 1–1 (1–1)

0 – 1 (15) P. Evra

1 – 1 (29) Michu

MANCHESTER. Manchester United spelade 1–1 mot Swansea och tappade viktiga poäng i guldstriden. Efter 15 minuter såg det väldigt fint ut för United sedan Patrice Evra nickat in ledningsmålet. Glädjen i Unitedlägret blev dock kort, i den 29:e minuten gjorde succémannen Michu kvitteringsmålet 1–1 som stod sig matchen ut.

Hotade att ta sitt liv

Uniteds supportar är inte vana vid att tappa poäng mot lag som på pappret är sämre. Men en supporter tog det väl långt.

– Herregud, oavgjort mot Swansea, jag skäms. Snälla Fergie lämna Manchester United, kolla på min bror som hotar att ta livet av sig på grund av dig, skriver supportern på Twitter.

Supportern har twittrat efter den märkliga tweeten vilket indikerar på att han inte har tagit sitt liv. Låt oss hoppas att han och alla andra Manchester United-fans kommer över poängtappet.