Premier League-spelaren Brek Sheas Instagram skapar återigen rubriker.
1 av 2
Premier League-spelaren Brek Sheas Instagram skapar återigen rubriker. - Foto: Bildbyrån/Faksimil/Instagram
Det blev bara två inhopp förra säsongen för 23-åringen i Stoke.
2 av 2
Det blev bara två inhopp förra säsongen för 23-åringen i Stoke. - Foto: © Bildbyrån - COP 7 - SWEDEN ONLY / BILDBYRÅN

Här poserar Premier League-stjärnan med tunga vapen

Iförd ett linne med amerikanska flaggan poserar Stokes anfallare Brek Shea, 23, med två rejäla skjutvapen på Instagram. Det dröjde inte länge förrän han tog bort bilden – men det är inte första gången amerikanens Instagram skapar rubriker.


För mindre än en månad sedan väckte Norwich-spelaren Sebastien Bassong, 26, stora rubriker i Storbritannien när han poserade med en pistol hemma i sin trädgård. Men Premier Leagues-stjärnorna verkar inte lära sig av de andras misstag. Under tisdagen publicerade nämligen Stokes amerikanske anfallare Brek Shea en liknande bild.

Shea, som har semester hemma i Texas, riktar upp två tunga skjutvapen i luften. 23-åringen tog dock snabbt bort bilden men skadan var redan skedd. Bilden har skapat stora rubriker i Storbritannien. Daily Mail skriver bland annat att han är den senaste i raden som sållar sig till den skamfulla skara av fotbollspelare som poserar med skjutvapen

Inte första gången

Det är inte heller första gången som Shea står i centrum på grund av hans instagrammande. För drygt en månad sedan publicerade han en bild på lagkamraten Glenn Whelan med ett autentiskt grishuvud framför sin nuna. Ett grishuvud som tidigare hade placerats i Kenwyne Jones skåp i omklädningsrummet. På grund av Jones religiösa tro slog han sönder Whelans bil i ett raserianfall. 

Shea bör kanske vara mer eftertänksam innan han publicerar bilder på Instagram i fortsättningen?

/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!