Serie A

Land: Italien

Serie A, Italiens fotbollsliga, är känd för sitt taktiska försvarsspel och tekniskt skickliga spelare. Med klubbar som Juventus, AC Milan och Inter Milan är ligan en symbol för fotbollshistoria och ikoniska stjärnor.

igår 08:00
Roma vann i Serie A i fotboll med 1-0 (0-0) mot Sassuolo på hemmaplan.

Klar seger för Milan mot Verona på Stadio Marcantonio Bentegodi

igår 08:00
En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Milan slog Verona på bortaplan i Serie A i fotboll. Till slut blev det 3-1 till Milan.

Genoa tog stark poäng borta mot Juventus

2 dagar sedan 14:56
Genoa spelade oavgjort borta mot starka Juventus. Söndagens match i Serie A i fotboll slutade 0-0.

Fortsatt tungt för Frosinone – förlust mot Lazio

2 dagar sedan 09:00
Matchen på Stadio Benito Stirpe blev den åttonde raka utan seger för Frosinone när laget mötte Lazio i Serie A i fotboll. Slutresultatet blev 2-3 (1-1).

Lecce äntligen segrare igen efter vinst mot Salernitana

2 dagar sedan 08:00
Efter fem matcher utan seger i Serie A i fotboll kunde Lecce till slut ta tre poäng igen. Laget vann på bortaplan mot Salernitana, med 1-0 (1-0).

Daniel Maldini matchhjälte när Monza sänkte Cagliari

Målet i första halvleken blev matchavgörande. Monza vann med 1-0 (1-0) hemma mot Cagliari i Serie A i fotboll.

Torino vann borta mot Udinese

Torino hade ledningen i halvtid mot Udinese på bortaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 2-0 i matchen i Serie A i fotboll.

Giovanni Fabbian matchhjälte för Bologna borta mot Empoli

3 dagar sedan 08:00
Bologna vann på bortaplan mot Empoli med 1-0 (0-0) på fredagen i Serie A i fotboll.

Udinese avgjorde mot Lazio efter paus

12 Mar, 08:00
Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Udinese som avgjorde matchen mot Lazio. Måndagens match i Serie A slutade 1-2.