Zlatan och Zidane?
1 av 5
Zlatan och Zidane? - Foto: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic ska ha varit sugen på en övergång till Real redan 2010.
2 av 5
Zlatan Ibrahimovic ska ha varit sugen på en övergång till Real redan 2010. - Foto: Bildbyrån
Frågan är om Zidane vill ha honom?
3 av 5
Frågan är om Zidane vill ha honom? - Foto: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic.
4 av 5
Zlatan Ibrahimovic. - Foto: Bildbyrån
Zinedine Zidane.
5 av 5
Zinedine Zidane. - Foto: Bildbyrån

Uppgifter i natt: Zlatan har erbjudit sig själv till Real Madrid

Ska Zlatan bli lagkamrat med Cristiano Ronaldo?


Ska Zlatan Ibrahimovic bli en av de spelare som representerat både Barcelona och Real Madrid? Enligt uppgifter i natt kan det bli så.

Det var i programmet El Chiringuito i spansk tv i natt som Eduardo Inda, chefredaktör för tidningen OK Diario, kom med uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic ska erbjudit sina tjänster till Zinedine Zidane.

– Det vore en dröm för Real Madrid, och en dröm för spelaren själv. Han har gjort 30 mål i år och är ett absolut geni. En av de bästa sporten har att erbjuda, säger Inda enligt Aftonbladet.

Inda menar också att Zlatan var sugen på en övergång till Real Madrid redan 2010, men att Barcelona inte ville sälja Zlatan till sina rivaler.

Bildkälla: Bildbyrån

Men Real-legendaren Guti fanns också på plats i tv-studion, och han tror inte att Zlatan kommer att få en lika stor roll i Madrid som den han har i PSG.

– Zlatan är en fantastisk fotbollsspelare men Real Madrid behöver unga spelare. Med all respekt för Ibrahimovic tycker jag inte att tajmingen är rätt. Skulle han komma till Real Madrid vore det som komplement-spelare, han skulle inte vara lika viktig som han varit i PSG, säger Guti enligt Aftonbladet.

/
/
/
PSG
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat se Zlatan i Real?
Tack för din röst!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

1 timme sedan

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.