Sista chansen för Forsbergs fot

Den skadeförföljde stjärnan gör ett sista comebackförsök.


Peter Forsberg kommer att ge hockeyn och den skadade högerfoten en sista chans. Om inte foten håller för spel den här gången, så kommer legendaren att lägga skridskorna på hyllan. Det berättar han i en intervju med TT.

Senast "Foppa" spelade en tävlingsmatch var i våras när han gjorde ett oväntat comebackförsök i Modo. Ett comebackförsök som dock fick avbrytas redan efter två matcher sedan hans fotskada gjort sig påmind.

36-årige Forsberg ses i allmänhet som en av Sveriges största ishockeyspelare genom tiderna. På meritlistan har han två VM-guld, två OS-guld och två Stanley cup-segrar med Colorado Avalanche. År 2003 vann han NHL:s poängliga och tilldelades Hart Memorial Trophy, priset till ligans mest värdefulle spelare.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

Friidrotten sågas för OS-prispengar

1 timme sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

2 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

idag 14:54
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

idag 14:32
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.