Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kovaltjuks framtid fortfarande oviss

- 19/07/2010, 14:06 -
Ilja Kovaltjuk har två klubbar att välja emellan.

Ilja Kovaltjuk har två klubbar att välja emellan.

Gregory Smith/AP/SCANPIX

Ilja Kovaltjuk rapporteras vara klar för två klubbar. Men vilken av dem som är rätt är fortfarande oklart.

SANKT PETERSBURG. Ilja Kovaltjuk har fortfarande inte bestämt sig för var hans framtid kommer att hållas. Enligt amerikanska uppgifter sägs han i det närmaste vara klar för Los Angeles Kings, där det mesta kring kontraktslängd och ekonomi ska vara på plats och det är detaljer om klausuler och bonusar som återstår.

I Sankt Petersburg har man inte gett upp hoppet, trots att man sajnade upp Aleksej Jasjin i går - vilket många trodde var omöjligt om man skulle ha plats med Kovaltjuk också.

- Vårat kontrakt med Kovaltjuk är redan klart. Vi är överens om pengar och längd med agenten Jurij Nikolajev. Nu väntar vi bara på att Kovaltjuk ska bestämma sig, säger Sankt Petersburgs boss Aleksandr Medvedev till Sovjetskij Sport.

- Allt har varit klart i två veckor, men det är tydligt att Ilja helst spelar i NHL. Men vi ger inte upp hoppet för det, menar Medvedev som även har invändningar på att Kovaltjuks mamma tidigare uttalat att hon vill att hans son ska fortsätta spela i NHL.

Hockeysverige.se