Tisdag 27 Sep
Stockholm

"Jag ska köra ner knytnäven i halsen på dig"

Lee Goren sägs ha hotat supporter.
1 av 5
Lee Goren sägs ha hotat supporter. Foto: Bildbyrån
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Färjestadstjärnan Lee Goren sägs ha hotat supporter - på Facebook.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Färjestad har sex raka förluster och buades ut under måndagskvällen av hemmapubliken i Löfbergs Lila Arena efter 1-2-nederlaget mot Luleå.

Förra säsongens frälsare, forwarden Lee Goren, har inte kommit upp till samma standard och har fått motta en hel del kritik. Goren har bara producerat fem poäng på 16 matcher.

Men när en supporter hackade på kanadensaren på Facebook och bad denne att "visa lite mer hjärta och vilja för laget" brast det för 32-årige Goren.

Enligt en konversation som publicerades på supporter­sajten carlstadsfinestcrew.se ska den hetlevrade Goren ha hotat och förolämpat supportern.

Han ska bland annat ha sagt: ”Kom till rinken i morgon så ska jag ska köra ner knyt­näven i halsen på dig” och ”stick din bög”.

Får stöd av sportchefen

Efter att skandalen uppdagades har Goren indikerat att konversationen som publicerats är redigerad och att flera saker supportern skrivit har helt enkelt redigerats bort.

– Jag är säker på att det finns saker han skrivit till mig som inte är publicerat. Det finns inget jag kan säga eller göra för att få det ogjort, ­säger Goren till Aftonbladet.

Han får dessutom stöd av Färjestads sportchef Thomas Rundqvist.

– Det påstås att det är klippts och klistrats en del. Jag tror att vi bara sett en del av det som skrivits. Men detta är självklart ­inget som är bra för varken Lee eller föreningen, säger Rundqvist och forsätter:

– Lee är ångerfull, har bett om ursäkt och luften är rensad. Jag försvarar inte beteendet men jag tycker det är fel från första början att han blir kontaktad och kritiserad, säger han enligt Aftonbladet.

Läs hela konversationen mellan Goren och supportern (Obs! kan vara redigerad)

Från Mr. X 13 december, 14.30

Hej, Jag skulle bara vilja be dig att visa lite mer hjärta och vilja för laget som jag har följt i över 23 år. Ge dig in framför mål, tackla lite och gör lite mål.

Tack

Från Lee Goren 13 december, 16.20

Go fuck yourself!!! Jag går inte till ditt arbete och säger åt dig hur du ska sköta ditt jobb, så dra åt helvete!!

Från Mr. X 13 December, 16.30

Det var ett trevligt svar. Jag trodde jag skulle få ett respektfullt meddelande till svar. Det här visar bara vilket skithög du är, som bara spelar för pengarna, och du är inte ens bra på det.

Från Lee Goren 13 december, 16.31

Jag kunde inte bry mig mindre. Jag har inte varit med i laget på två och en halv vecka, på grund av brutna revben så dra åt helvete och skicka inte fler meddelanden till mig. Dra åt helvete och stör ­någon annan.

Från Mr. X 13 december, 16.35

Jag betalar inte. Det är min pappas årskort till matcherna och jag tycker det är jävligt synd att ryggradslösa killar som du inte ens kan ta lite kritik.

Från Lee Goren 13 december, 16.43

Stick, din bög!! Om du kunde någonting om hockey hade jag accepterat din kritik. Kom ut på isen för ett byte mot mig och jag skulle slita av ditt ansikte. Skaffa ett liv och sluta störa mig eller kom till rinken i morgon så ska jag köra ner min knytnäve i halsen på dig. Jag jobbar på min lediga dag så kom gärna och kritisera mig i morgon! Att jag inte har spelat på två och en halv vecka får mig att tro att du inte har en aning om vad som pågår så, allvarligt talat, skicka inte fler meddelanden.

Från Mr. X 13 december, 16.48

Jag har spelat hockey i tolv år och spelar fortfarande i division 3 när jag har tid. Så, klart som fan att jag vet vad jag pratar om.

Jag ser de flesta FBK-matcherna via stream i USA eller var jag än befinner mig och jag tycker att du kunde ha gett mig ett respektfullt svar. Klart att jag accepterar din inbjudan. Har du ett nummer som jag kan nå dig? Jag kör dit i morgon. Det är stora ord från dig. Vågar du ta en fight med någon av din egen storlek eller är det en del av din kristna tro att hota supportrar? Du borde få lite perspektiv på livet och vara en man och visa på isen att du har hjärta för klubben du spelar i. Ge dig in framför mål, gör lite mål och tackla lite. Du har inte tacklat en enda spelare och jag har sett varenda match den här säsongen. Återigen; jag ser dig gärna träna och att du visar hjärta så ge mig ett nummer så kommer jag och ­pratar med dig, öga mot öga.

Från Lee Goren 13 december, 16.52

Jag kommer att vara vid rinken, tio i morgon för­middag. Kom då, ta på dig dina skridskor, så ska jag visa dig den respekt jag tycker du förtjänar. Kom igen bara!

Från Mr. X 13 december, 16.52

Ja, stora ord. Jag är inte dum nog att riskera min egen karriär för en stor kille på isen men jag förklarar gärna vad jag menar med att du kunde ha visat mig mer respekt i stället för att visa för alla att du är en skit.

Från Mr. X 13 december 16.53

Som jag sa; ge mig ditt nummer så ska jag säga vad som är vad och vi kan ses på eller utanför rinken.

Från Mr. X 13 december, 16.53

Du sög i NHL, grabben.

Från Lee Goren 13 december, 16.54

Mitt nummer, stick!

Från Lee Goren 13 december, 16.54

Jag spelade i alla fall mer än du

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.